وبلاگ

ترامادول چیست ؟


ترامادول چیست ؟

کمپ ترک اعتیاد آوای میعاد رهایی برای گسترش آگاهی همه جانبه‌ی مردم به شدت عزیز این مرز و بوم، مقالاتی ارزشمند را در مورد انواع مواد محرک و مخدر مانند ماریجوانا ، ال‌ اس دی ، ب۲ ، تریاک ، شیشه ، هرویین ، ترامادول ، کوکایین ، بنزای ، آلپرازولام ، نالتروکسان ، کتامین ، متادون ، ریتالین  و  سایر مواد مخدر به شما عزیزترین‌ها ارائه میدهد. در پاسخ به این سوال که ترامادول چیست باید بگوییم که قرص ترامادول یک مسکن قدرتمند است که برای درمان دردهای معمولی تا شدید، مانند دردهای پس از عمل جراحی، دردهای مفصلی و بیماری‌های زنان و زایمان تجویز می‌شود. این دارو قابلیت بدن در احساس درد را کم می دهد. ترامادول شبیه مورفین عمل می کند ولی بسیار خفیف تر از آن است. وقتی ترامادول برای مدت طولانی مصرف شود فرد به آن عادت می کند و از نظر فیزیکی و روانی به آن وابسته می شود. اگر مصرف ترامادول به طور ناگهانی قطع گردد، وابستگی فیزیکی منجر به بروز عوارض جانبی در فرد می شود. بنابراین قطع تدریجی دارو می تواند از بروز عوارض جانبی شدید پیشگیری کند.

انواع ترامادول

قرص ترامادول در دو نوع سریع الاثر(قرص های50 میلی گرمی) یا به عنوان یک داروی طولانی اثر- (قرص های 100، 200 یا 300 میلی گرمی) موجود است. قرص های طولانی اثر معمولا برای بیماران مبتلا به دردهای مزمن تجویز می شود. نحوه مصرف صحیح ترامادول در صورت تجویز ترامادول توسط پزشک، حتما این قرص باید بلعیده شود و از نصف کردن، جویدن یا له کردن قرص های طولانی اثر پرهیز کنید.

عوارض جانبی قرص ترامادول

بدن معمولا به خوبی ترامادول را تحمل می کند و عوارض جانبی این دارو موقت است. عوارض جانبی شایع ترامادول شامل موارد زیر است: ⦁ تهوع یا استفراغ ⦁ یبوست ⦁ سردرد ⦁ خواب آلودگی ⦁ خارش ⦁ تعریق ⦁ خشکی دهان ⦁ سرگیجه عوارض جانبی شدید ترامادول نیز عبارتند از: ⦁ تشنج ⦁ کندی تنفس ⦁ واکنش های آلرژیک و پوستی تهدید کننده زندگی ⦁ افت فشار خون هنگام ایستادن ⦁ فکر یا اقدام به خودکشی

تداخلات دارویی قرص ترامادول چیست ؟

ترامادول با بسیاری از داروها تداخل دارد. مصرف ترامادول به همراه الکل، مواد مخدر، داروهای بیهوشی و آرام بخش ها، نفس کشیدن را با مشکل مواجه می کند و حتی ممکن است باعث توقف تنفس شود.

ترامادول دارویی اعتیادآور

ترامادول شدیدا اعتیاد آور است و حتی در دوزهای تجویز شده نیز می تواند باعث اعتیاد فرد مصرف کننده شود. به علت سهولت در دسترسی، قیمت نسبتا کم، فروش بدون نسخه در برخی داروخانه‌ها و عطاری ها و عدم اطلاع کافی درباره عوارض ترامادول، متاسفانه مصرف این داروی مخدر در کشور بسیار شایع است. قطع ناگهانی، عوارض ناخوشایندی به همراه دارد هرگز مصرف ترامادول را بطور ناگهانی و بدون مشورت با پزشک قطع نکنید. کاهش تدریجی دوز دارو به مرور زمان، جلوی علائمی مثل استرس، اسهال، سردرد، تهوع، تب و لرز، تعرق، لرزش و یا بی خوابی را می گیرد. \"ترامادول

مصرف ترامادول در دراز مدت باعث بروز افسردگی و کم تحرکی در فرد مصرف کننده می شود در پایان لازم است به این نکته اشاره کنیم که مصرف بیش از حد قرص ترامادول و یا قطع ناگهانی این دارو، در مواردی باعث ایجاد اوردوز یا تشنج می شود. در این صورت آرامش خود را حفظ کرده و سریعا با ۱۱۵ تماس بگیرید. همچنین برای مشاوره جهت ترک ترامادول میتوانید با متخصصان کمپ ترک اعتیاد آوای میعاد رهایی تماس بگیرید و هر سوالی که در این خصوص دارید را از ما بپرسید.

اندکی صبر نمایید...